2024 yılı 1’inci Dönem SUDGE Duyurusu
17 Nisan 2024

2024 yılı 1’inci Dönem Sürücü Davranışlarını Geliştirme Eğitimi müracaatları 17.04.2024 tarihinde 10:00'dan itibaren alınmaya başlanacak olup, Müracaatta bulunan 1-20 arası numaralar 93. Grup, 21-40 arası numaralar 94. Grup olarak eğitime alınacaktır.  40 kişinin müracaatı ile kayıtlar otomatik olarak sonlanacaktır. Eğitime Sadece Bolu İlinde İkamet Eden Kişiler Kabul Edilecektir. Bu Nedenle Başvuracak Olan Kursiyerlerin Son 6 Aydır Bolu İlinde İkamet Ettiğine dair Tarihçeli Yerleşim Yeri Bilgileri Raporunu İbraz Etmeleri İstenecektir.

Eğitim başlama tarihi, başvuruları kabul edilen kursiyerlere geri dönüş yapılarak bildirilecektir. Başvuru sırasına göre kontenjan dahilinde kursiyer kabul edileceğinden kayıt için gerekli evraklar sadece başvurusu kabul edilenlerden istenilecektir.

Kursiyer kontenjanı 40 ile sınırlı olup, başvuru sırasına göre kontenjan dahilinde kursiyer kabul edilecektir. Yedek kontenjan oluşturulmayacak olup yedek listesi kabul edilmeyecektir.

Eğitim programına hangi sebeple olursa olsun kesintisiz devam edilmesi esastır. Herhangi bir nedenle eğitim programından ilişiği kesilen sürücüler bir sonraki eğitim programına kayıtlarını yaptırmak şartıyla yeniden devam edebilirler.

 


KAYIT İÇİN GEREKLİ EVRAKLAR

  • Eğitim programına katılma isteğini belirten dilekçe (Müdürlüğümüzden verilecektir)
  • 3 adet Vesikalık Fotoğraf (Son 6 ay içerisinde çekilmiş)
  • İkametgâh belgesi son 6 aydır Bolu il ve ilçelerde ikamet ettiğine dair (e-devlet üzerinden temin edilebilir.)
  • Ehliyeti Geri Alma Tutanağı (Jandarma ya da Emniyet Müdürlüğünden alınacak)
  • Nüfus Cüzdanı Fotokopisi  (1 adet)
  • 10.100 TL SUDGE Eğitim Ücreti Dekontu Halk Bankası Bolu Şubesi Hesap No: 0256-05000056 Açıklama kısmına Sudge eğitim ücreti bedeli yazdırılacak.
  • Eğitim ücretini ödemeyenler eğitime kabul edilmeyecektir.

BAŞVURU İÇİN TIKLAYINIZ...