TGAP Ofisi Bölgesel Bilgilendirme Toplantılarının ikincisi Bolu'da gerçekleştirildi Güncelleme Tarihi: 25 Haziran 2019

Bakanlığımız, kamuda israfa son vermek, kamu kaynaklarının daha verimli kullanılması, maliyetlerin ve harcamaların azaltılması için Bolu'da ikinci bölgesel toplantısını gerçekleştirdi. Sağlık Bakanlığı Tasarruf Takip Ofisi, Kamu Hastaneleri Genel Müdürlüğü ve diğer Genel Müdürlüklerin temsilcilerinin katılımı ile 13.06.2019 tarihinde bilgilendirme toplantısı yapıldı.

Bolu İl Sağlık Müdürlüğümüzün ev sahipliğinde düzenlenen bölgesel toplantıya Kamu Hastaneleri Genel Müdür Yardımcısı Selim Bener, daire başkanları, Bolu, Bartın, Çankırı, Düzce, Karabük, Kastamonu ve Zonguldak İl Sağlık Müdürleri ve hizmet başkanları ile bu illere bağlı hastanelerin yöneticilerinin katılımlarıyla gerçekleştirildi.

• tgap toplantı manşet (6).jpeg
  • tgap toplantı manşet (4).jpeg