2018 Yılı Bebek Dostu Sağlık Kuruluşları Ödül Töreni Güncelleme Tarihi: 07 Mart 2019

2018 Yılı Bebek Dostu Sağlık Kuruluşları Ödül Töreni

2018 Yılı Bebek Dostu Sağlık Kuruluşları değerlendirme sonuçlarına göre kazanılan ödüller, Bolu İl Sağlık Müdürlüğü tarafından düzenlenen tören ile yetkililere takdim edildi.

"Anne Sütünün Teşviki ve Bebek Dostu Sağlık Kuruluşları Programı" kapsamında Bolu ili 2018 yılı Ekim ayında ulusal denetçiler tarafından yapılan değerlendirme kapsamında; 2013 Yılı öncesinde “Bebek Dostu”  unvanı almış olan hastanelerimizden; Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi İzzet Baysal Eğitim Araştırma Hastanesi, Bolu İzzet Baysal Devlet Hastanesi ve Bolu Özel Çağsu Hastanesi’nin tekrar değerlendirmeleri sonucunda başarılı bulunmalarından dolayı “Bebek Dostu” unvanlarının devam etmesi ve  “TEŞEKKÜR BELGESİ” ile ödüllendirilmelerine, Ulusal Değerlendirme ekip üyeleri tarafından yapılan değerlendirilmeler sonucunda da; Bolu İzzet Baysal Devlet Hastanesi’nin“BEBEK DOSTU YENİ DOĞAN YOĞUN BAKIM PLAKETİ” ile ödüllendirilmeye hak kazanmışlardır.

Bolu İl Sağlık Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Muhammed Emin Demirkol, ana çocuk sağlığı alanındaki başarılı çalışmalarından dolayı Halk Sağlığı Hizmetleri Başkanlığı ve hastane yönetimlerine teşekkür etti.

• IMG_7162.JPG
  • IMG_7172.JPG