BOLU İL SAĞLIK MÜDÜRLÜĞÜ

GÜNCELLENME TARİHİ: 01/12/2017

Yrd. Doç. Dr. Muhammed Emin DEMİRKOL

Yrd. Doç. Dr. Muhammed Emin DEMİRKOL-Bolu İl Sağlık Müdürü

1984 senesinde İstanbul’da doğdu. İlkokulu Yeniçağa Yaşar Çelik İlkokulu’nda Ortaokulu Bolu İmam Hatip Lisesi’nde, Lise tahsilini İstanbul Bağlarbaşı Lisesinde Lisansını Marmara Üniversitesi Tıp Fakültesi’nde tamamladı. Ardından Gerede Devlet Hastanesi Acil Servisinde pratisyen hekim olarak görev yaptı. İstanbul Üniversitesi Cerrahpaşa Tıp Fakültesi İç Hastalıkları Ana Bilim Dalında uzmanlık eğitimini tamamlayarak 2 yıl Van İli Bahçesaray İlçe Hastanesinde iç hastalıkları uzman tabibi ve Hastane Başhekimi, 2 yıl da Bolu İzzet Baysal Devlet Hastanesi Hastane Yöneticisi /Başhekimi olarak görev yaptı. Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi Tıp Fakültesi Dahiliye Ana Bilim Dalına Yrd.Doç.Dr. olarak akademik kadroya atandı. 30.11.2017 tarihinde Bolu İl Sağlık Müdürlüğü görevine başladı. Evli ve 2 çocuk babası olan Müdürümüz İngilizce ve Arapça bilmektedir.

Bolu İl Sağlık Müdürlüğü
Borazanlar Mah. Hattat Emin Barın Cad.No:58 BOLU